top of page

Evenementen

Roze garen

Handwerkmutsenclub

Haken, breien of borduren, zo leuk ! Maar het is leuk én ontzettend gezellig om het samen met andere handwerkmutsen te doen. Iedere donderdag (tip, dan is er ook markt) tussen 10.30 en 12.00 ben je van harte welkom om bij Van Katoen aan tafel te schuiven.

Stapel truien

Zero Waste Week

Het duurt nog even, maar van 24 t/m 30 maart doen wij mee aan de Zero Waste Week! Een onderwerp dat ons natuurlijk nauw aan het hart ligt. Het evenement zal door heel Bergen op Zoom plaats vinden, en ook bij Van Katoen gaan er leuke dingen gebeuren. Nog lang niet alles staat vast, maar we kunnen jullie in ieder geval verklappen dat er een fantastische workshop bij ons gegeven zal worden.

Hou deze website en de socials in de gaten voor meer informatie.....

Leesbril op boek

Boekenclub

Hou jij ook zo van lezen? Bij Van Katoen zijn steeds meer tweedehands boeken te vinden! Maar hoe leuk is het om na het lezen van een boek na te kletsen daarover met andere book lovers? Geen hoogdravend gebeuren, gezelligheid staat voorop.

Het eerste boek zal 'Zeker van haar zaak' zijn, geschreven door Anita Nauta. Als je eenmaal aan het lezen bent, zul je er al snel achter komen waarom we juist voor dit boek hebben gekozen.....

Iedere eerste vrijdag van de maand 19.00 - 20.30 uur. Thee, wijn en chocolade aanwezig!

Aanmelden via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Meisjes winkelen

Private Shopping Date

Op een avond die het jou (jij en je vriend(inn)en, zussen, besties, buurvrouwen of verzin het maar) goed uitkomt de winkel voor jullie helemaal alleen? Bij ons kan het!

Kom even langs in de winkel voor een afspraak of gebruik onderstaand aanmeldingsformulier.

Wij nemen dan contact met je op.

Minimaal 3 personen. 

Aanmeldingsformulier

Bedankt voor je aanmelding! We zien je bij Van Katoen!

bottom of page